Gratis Photoshop e-book cover freebie

Luuk 12/04/2012 0
Gratis Photoshop e-book cover freebie
Review of:
Product by:
Luuk

Reviewed by:
Rating:
5 Stars
On 12/04/2012
Last modified:07/06/2012

Summary:

E-book freebie – E-books zijn een belangrijk onderdeel voor nichemarketeers. Daarom deze layout voor e-book die gratis is te downloaden voor..

Let’s kick off this blog with a freebie!

Als eerste blogpost vind ik het altijd leuk om iets weg te geven. Vandaag wil ik jullie als nichemarketeers iets aanbieden waar je zeker wat aan hebt, namelijk een e-book cover. Voor de mensen die mij kennen zullen deze freebie herkennen van mijn persoonlijke blog. Dit bestand is alleen deze maand al 369 keer gedownload op mijn eigen blog. Aangezien deze ook waarde heeft hier, plaats ik hem ook hier.

Wat kan je met dit e-book?

We zijn allemaal Nederlanders en Nederlanders krijgen dingen nou eenmaal graag gratis. Ze geven niet zomaar hun e-mailadres weg, tenzij ze er iets voor terug krijgen. Veel nichemarketeers geven hierom een e-book weg met nuttige informatie in ruil voor het emailadres van de bezoeker. Op deze manier hebben beide partijen er wat aan, de bezoeker heeft de info die hij zoekt en de site eigenaar heeft zijn email waarmee hij hem op de hoogte kan houden van de vorderingen van zijn website. Visueel moet dit wel opvallen. Wat het oog niet trekt, converteert ook niet. Daarom heb ik deze e-book cover ontwikkeld. Op eenvoudige wijze kan je zo de blik van je bezoeker naar het e-book trekken en dus wordt er sneller het emailadres afgegeven. Het enige wat je moet doen is nu een e-book schrijven :)

Het bestand spreekt in principe voor zich. Ik kan hier veel over vertellen, maar beeld zegt meer dan woord. Het is niet echt interessant voor jullie hoe ik dit ontworpen heb, daarom hier de grotere preview:

Voorbeeld photoshop e-book

Als je het RAR-bestand download dan vind je daarin het PSD bestand voor Photoshop. In het PSD bestand vind je 2 mapjes genaamd “book vector” en “layout”. In layout kan je het uiterlijk aanpassen en in book vector zit het kale e-book als je van 0 wilt beginnen. Als je weinig verstand hebt van Photoshop, dan zou ik alleen de teksten in “layout” aanpassen. Mocht je meer ervaring met photoshop hebben, maak dan je eigen layout om het persoonlijker te maken voor je bezoeker. Verklein of vergroot het naar jouw wens en klaar is kees.

[social-locker message="Er zit aardig wat tijd in het maken van een e-book in Photoshop. Het enige wat ik terugvraag is dat je deze pagina deelt. Vervolgens komt hier direct de downloadbutton tevoorschijn."]

Download dit E-book (rar-bestand)

[/social-locker]

Share and Enjoy

Laat een reactie achter »